Instant Gaming EU
 
 

Köp Fall of Porcupine

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i ett 2D-plattformsspel som utforskar problemen med ett sviktande sjukvårdssystem på Fall of Porcupine. Med antropomorfa djur som lever i den lilla provinsstaden Porcupine följer du livet för Finley, en ung läkare som arbetar på stadens enda sjukhus.



    Som internistläkare får du prata med stadens många färgstarka karaktärer när du går din runda. Spela minispel när du undersöker varje patient och fastställer deras specifika sjukdom. Du behöver din intelligens, snabbhet och skicklighet för att lösa varje fall. Välj rätt dialog för att ta reda på om din patient döljer något. Det dröjer inte länge förrän du upptäcker att staden Porcupine har många hemligheter!



    Utforska den pittoreska staden, den närliggande skogen och de märkliga ruinerna bortom den. Träffa Finleys vänner i staden, liksom den stränga överläkaren och den orubbliga sjuksköterskan. Prata med dem för att bygga upp en god relation. Förbind dem i roliga, kvicka och ibland djupa samtal om psykisk och fysisk hälsa. Och avslöja de hemligheter som finns gömda i själva staden.



    Fall of Porcupine är en berättelse om vänskap, empati och självuppoffring omsluten av ett berättardrivet spel. Hjälp Finley att hjälpa andra genom deras medicinska bekymmer trots ett problemfyllt hälsovårdssystem och få tillbaka lite hopp för mänskligheten igen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fall of Porcupine

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Fall of Porcupine

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev