Eneba COM
 
 

Köp Little Witch Nobeta

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Little Witch Nobeta är ett 3D-actionspel som sätter dig i den namngivna flickans skor i ett episkt äventyr. Nobeta vill hitta ursprunget till sina magiska krafter och börjar en resa som tar henne till ett mystiskt slott. Endast genom att utforska denna enorma plats kan hon upptäcka dess djupare hemligheter och avslöja sin egen historia.



    Nobeta kan använda flera typer av magiska trollformler och närstridsattacker för att slåss mot monstren i slottet. Hon kan avfyra dem från sin trollstav snabbt eller ladda upp kraftfulla attacker. Varje fiende har en svaghet och hon måste använda arkan, is, eld eller åskmagi beroende på situationen för att besegra dem. Att lära sig fiendernas attackmönster och undvika deras slag kommer att vara ett måste om du vill överleva, men du måste också hitta en offensiv balans för att ta dig igenom deras försvar och överväldiga dem med din egen magi. Spelets själsliga stridssystem är spännande, utmanande och ganska givande.



    Little Witch Nobeta har färgstark grafik i animestil och visuella romansekvenser samt massor av utmanande pussel som du måste lösa när du går vidare i spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Little Witch Nobeta

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Little Witch Nobeta

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev