Instant Gaming EU
 
 

Köp Expansion - Hearts of Iron IV: Together for Victory

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Together for Victory är en expansion som ger Hearts of Iron IV många nya och spännande funktioner. Det ikoniska simuleringsspelet med stor strategi utökas med flera nyheter som fokuserar på de brittiska samväldesländerna. Kanada, Australien, Nya Zeeland, Raj (Indien) och Sydafrika kommer att få tillgång till nya nationella fokusträd samt en rad nya evenemang. Expansionen innehåller alternativa historiska vägar för var och en av Dominions, och ger nu möjlighet att välja om man vill förbli lojal mot Storbritannien eller bli en självständig region. Du kan också bevilja olika nivåer av autonomi till dina underställda stater. Samväldesnationer kan dela med sig av teknik och kan låna ut utrustning till varandra vid behov.



    Den nya loggboken för landstrider håller reda på alla dina prestationer i strid och den är ganska praktisk för att hålla reda på hur dina trupper presterar.



    Med alla dessa funktioner är Hearts of Iron IV: Together for Victory ett bra tillägg till grundspelet, särskilt för spelare som älskar att spela som britterna.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Hearts of Iron IV

    De bästa priserna för Hearts of Iron 4 Together for Victory

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Expansion - Hearts of Iron IV: Together for Victory

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev