Instant Gaming EU
 
 

Köp Age of Wonders: Planetfall - Revelations

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    En gammal civilisation återvänder till planeten i Age of Wonders: Planetfall - Revelations. Detta DLC ger nytt innehåll i form av mekanik, uppdrag, teknik, scenarier och en aldrig tidigare skådad NPC-fraktion. Planeten har just blivit en farligare plats.



    Es'Teq-dynastin har återvänt, och deras ättlingar, Heritors, har som mål att väcka deras miljontals anhängare till liv igen så att imperiet kan återvända till sin forna glans. Med sin Entropy-teknik som kan förstöra maskiner och återuppliva Es'Teq-själar, hur kan de andra fraktionerna konkurrera?



    Två nya kampanjer öppnar sig för dig när Heritor-fraktionen reser sig för att kräva det som är deras. Upptäck kraften i Heritor-tekniken, som är förödande för maskiner och kan dränera din fiendes liv för att ge bränsle till dina förmågor. Ta itu med Reapers, tidigare tjänare till Es'Teq som nu jagar alla som vandrar på planeten, till och med ättlingarna till sina tidigare herrar. Utforska mer än 30 nya typer av anomala platser och samla ny kunskap och skatter. Världen är din att ta del av Age of Wonders: Planetfall - Revelations.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Age of Wonders: Planetfall

    De bästa priserna för Age of Wonders Planetfall Revelations

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Age of Wonders: Planetfall - Revelations

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev