Eneba COM
 
 

Köp Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Följ med på ännu ett roligt och bara något mer dödligt äventyr i Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty. I detta DLC för Borderlands 2 reser Vault Hunters till Oasis för att leta efter Captain Blades förlorade sandskatt, en skatt som är så stor att den driver människor till mord.



    Slå dig ihop med piratdamen Captain Scarlett i en kapplöpning för att hitta Lost Treasure of the Sands i det enorma ökenhavet. Komplettera alla delar av en speciell kompass som kommer att leda dig till ditt mål. Kämpa mot nya scalawag-bossar som Grendel, Master Gee och Hyperius the Invincible. Till sist kan du undkomma Leviathans gapande käftar, sandens monstruösa gissel.



    Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty har mycket att erbjuda en företagsam pirat. Samla nya Seraph-vapen och handla med en ny valuta: Seraph-kristaller. Åk med Sandskiff-fordonet genom öknen och anpassa dina karaktärer med nya huvuden. Slutligen kan du träffa den karismatiska kapten Scarlett och hennes gäng av missanpassade pirater i ett sökande efter skatter som ingen Vault Hunter kan motstå.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Borderlands 2

    De bästa priserna för Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate's Booty

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev