Eneba COM
 
 

Köp Tales from the Borderlands

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tales from the Borderlands är ett actionspäckat berättelsespel fyllt av spännande berättelser och intensiva vändningar i handlingen. Spelarna tar på sig rollen som en djärv hjälte - från att avslöja hemligheter till att överleva farliga utmaningar och mycket mer!



    Gameplayet består av spännande strider, strategiska dialogval & klassiska Telltale-spel - allt medan du njuter av färgstark grafik. Spelare kan också använda sig av en rad anpassningsmöjligheter & uppgraderingar för ännu bättre resultat!



    Visuellt sett ser Tales from the Borderlands fantastisk ut - med livlig grafik som ger liv åt miljöerna. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sina rika ljudspår och effekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett fängslande äventyrsläge som låter spelarna utforska underbara länder och möta spännande fiender. Det här läget innehåller också olika uppdrag som kräver smart problemlösning och kreativt beslutsfattande för att lyckas.



    På det hela taget kommer Tales from the Borderlands garanterat att tilltala alla som gillar berättelsedrivna spel. Med sina fängslande karaktärer, unika humor och övertygande berättelser kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Tales from the Borderlands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Tales from the Borderlands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev