Instant Gaming EU
 
 

Köp Terrian Saga: KR-17

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Följ efter en skurkaktig agent och rädda världen i Terrian Saga: KR-17. I det här action-pussel-plattformsspelet spelar du som en missanpassad säkerhetsrobot som heter KR-17 och som har fått medvetande under ett krig. Med hjälp av en mängd olika vapen och färdigheter måste du ta upp kampen mot en armé av stridsrobotar, utforska enorma nivåer och leta efter den verkliga fienden som manipulerar händelserna bakom kulisserna.



    Det terrianska imperiet befinner sig för närvarande i öppen konflikt med en terroristgrupp som heter Glorian People's Resistance. Tusentals GPR-robotar har tagit över planeten Valiant i det terrianska området. Som svar har terrierna skickat hundratals KR-robotar för att ta itu med problemet. Du är en av dem.



    Tillsammans med din trogna missilhjälpare J1M måste du ta striden mot GPR. Utforska 65 brädor i 9 olika miljöer, leta efter hemliga områden och samla utrustning som hjälper dig i kampen. Du kan använda J1M för att slå ut avlägsna fiender eller öppna blockerade passager. Slutligen kan du testa dig själv mot 8 bossar som kommer att pressa dina färdigheter till det yttersta. Terrian Saga: KR-17 är bara det första av en serie spel som utspelar sig i Terrius, så sätt igång med denna legendariska historia.

    Läs mer

    De bästa priserna för Terrian Saga KR 17

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Terrian Saga: KR-17

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev