BG PPC IG EN
 
 

Köp Destiny 2: Lightfall

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den populära FPS-upplevelsen Destiny 2 tar spelet till en ny nivå med Destiny 2: Lightfall. Expansionen tar spelarna till den hemliga staden Neomuna, en unik plats där Cloud Striders kämpar för sin överlevnad. Guardians kommer att delta i kampen mot The Witness mörka krafter under neonljusen i en tekniskt avancerad stad i en ny kampanj. De kommer inte bara att lära sig mer om de listiga planerna hos den tidigare Cabal-kejsaren Calus, utan de kommer också att låsa upp nya krafter.



    Destiny 2: Lightfall introducerar tre nya underklasser som använder sig av Strand, ett nytt element som låter Guardians manipulera den koppling som finns mellan alla levande varelser. Warlocks kan bli Architects som manipulerar Strand med sina telekinetiska krafter för att skapa kännande varelser som är böjda för deras vilja. Underklassen Threadrunner låter Jägarna förvandla Strand till en gripkrok som gör att de kan röra sig genom Neomunas gator med oöverträffad snabbhet och smidighet. Titans kan välja att bli Tyrants med dödliga klor gjorda av grön energi som kan slita sig igenom kött och rustningar utan ansträngning.



    Precis som i tidigare Destiny 2-expansioner introducerar Lightfall en myriad av exotiska vapen och rustningar som mångdubblar dina alternativ. Många av dem som tidigare fanns tillgängliga i spelet modifieras också, vilket resulterar i en radikal förändring av metan. Beroende på dina val kan kombinationen av dessa nya vapen med krafterna i de nya underklasserna ge mycket kraftfulla resultat i en mängd olika scenarier.



    Destiny 2: Lightfall förbättrar också flera system i spelet, lägger till nya progressionsmekaniker och gör det mycket lättare för spelare att söka hjälp med ett helt nytt LFG-verktyg. Nya fängelsehålor, en raid och massor av nya vapen och rustningar att låsa upp kompletterar ett bra paket för alla som är villiga att fortsätta sina äventyr i Destiny 2.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Destiny 2

    De bästa priserna för Destiny 2 Lightfall

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Destiny 2: Lightfall

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev