Instant Gaming EU
 
 

Köp Dead by Daylight - Demise of the Faithful chapter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig in i en ny skräckinjagande historia i Dead by Daylight - Demise of the Faithful chapter. Du får en ny mördare, en ny överlevare och en ny karta att spela på.



    Demise of the Faithful I den nya serien introduceras The Plague, en före detta prästinna från Babylon. För länge sedan vördades hon som en mäktig figur i sin civilisation - ända tills hon själv drabbades av pesten. Hon höll ritualer och vädjade till gudarna om hjälp, bara för att hennes böner föll för döva öron. När hon insåg att hon hade blivit övergiven flydde hon staden och mötte sitt slut i en grotta långt hemifrån. Nu återvänder hon, hämndlysten mot hela mänskligheten, och förföljer de överlevande så att de kan dela hennes smärta.



    Jane Romero är den nyaste överlevaren, en pratshowvärd som delar sin livsstil med miljontals följare och som siktar på att bli multimedias översteprästinna. Hennes långa arbetsdagar och hektiska schema har tagit ut sin rätt och fått henne att somna vid ratten och vakna upp i Entity's rike.



    Dead by Daylight - Demise of the Faithful chapter erbjuder också en ny karta: Temple of Purgation, ett ruinerat tempelkomplex som är gjort för Plagues anhängare. Placerat i den stormiga Röda skogen är detta före detta hus för helande nu en symbol för skräck för alla som ser det. Är du tillräckligt stark för att klara dig själv mot Plague?

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Dead by Daylight

    De bästa priserna för Dead by Daylight Demise of the Faithful chapter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dead by Daylight - Demise of the Faithful chapter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev