Instant Gaming EU
 
 

Köp Conan Exiles - Riders of Hyboria Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Conan Exiles - Riders of Hyboria Pack är en expansion till det populära action- och äventyrsspelet Conan Exiles. Den här expansionen introducerar en rad nytt innehåll, inklusive nya fästen, rustningar, vapen och byggstenar.



    Expansionen introducerar ett nytt system för riddjur, som gör att spelarna kan rida på en mängd nya varelser, inklusive hästar, kameler och noshörningar. Dessa riddjur ger inte bara spelarna ett nytt sätt att ta sig fram i spelvärlden, utan ger också unika fördelar i stridssituationer. Till exempel kan vissa riddjur rusa in i striden, medan andra kan utföra distansattacker på avstånd.



    Förutom de nya riddarna innehåller Riders of Hyboria-paketet också en rad nya rustningar och vapen. Dessa inkluderar Turanian rustningsset, som ger spelarna en snygg ny look och ökat skydd, samt det nya scimitar-vapnet, som är perfekt för att skära genom fiender.



    Slutligen innehåller expansionen också nya byggnadsdelar, som turaniska pelare och staket, som gör det möjligt för spelarna att skapa unika och imponerande strukturer. De nya byggnadsdelarna är inte bara snygga utan har också funktionella fördelar, som ökad stabilitet och hållbarhet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Conan Exiles

    De bästa priserna för Conan Exiles Riders of Hyboria Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Conan Exiles - Riders of Hyboria Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev