Epic Games beslutade sig för att inte ge bort Conan Exiles gratis

Epic Games beslutade sig för att inte ge bort Conan Exiles gratis

Det är ingen nyhet att Epic Games ger bort gratisspel varje vecka. De har gjort det sedan Epic Games Store lanserades och det är ett strålande sätt att attrahera folk till deras plattform på. Listan över spel som har gjorts gratis så här långt innehåller en ganska bra blandning med speltitlar som inkluderar spel från alla genrer. Du måste logga in på Epic Games Stores app med dina inloggningsuppgifter (du kan skapa ett gratis om du inte har ett) och sedan kan du hämta de gratisspel som finns tillgängliga så kommer de permanent att bli en del av din kollektion. När ett spel blir tillgängligt annonserar de även vilka spel som kommer att finnas tillgängliga framöver. Därför fick vi som det annonserades förra veckan nu Conan Exiles och Hue gratis på PC. Men det verkar som att Epic Games i sista stund bestämt sig för att inte ge bort det.

 

Anledningen bakom beslutet har inte förklarats, men vi vet åtminstone att de som förväntade sig att spela Funcoms överlevnadsspel på Epic Games-plattformen kommer att kunna göra det i framtiden, förutsatt att de köper spelet.

Det andra spelet som gjordes tillgängligt den här veckan och som blivit det enda spelet som spelare kommer att få gratis i veckan är Hue. Det är ett unikt 2D-plattformsspel som utmanar spelare med färggranna pussel. Nyckeln för att göra framsteg i Hue är att ändra färg på scenario-bakgrunden så att den matchar färgen på hindren du kommer att hitta. På så sätt kommer dessa hinder att försvinna och du kommer att kunna avancera genom olika nivåer i spelet.

 

 

Hue kommer att finnas tillgängligt gratis i Epic Games Store en hel vecka. Efter det kommer du, förutsatt att inte skaparna av Fortnite gör en sista-minuten-ändring att kunna få Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premiere Edition, och The Escapists 2 nästa vecka.

8kr.
Hue
Hue
  • Officiell webbplats : Hue
  • Kategorier : Äventyr , Pussel
  • Utgivare : Curve Games
  • Utvecklare : Fiddlesticks Games
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2016 borgemánnu 30
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev