Instant Gaming EU
 
 

Köp Warhammer 40,000: Dakka Squadron - Flyboyz Edition

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer 40,000: Dakka Squadron - Flyboyz Edition är ett snabbt arkadspel som utspelar sig i det 41:a årtusendets mörker. Spelarna tar kontroll över en skvadron av Ork-flygpojkar när de kämpar på flera olika nivåer och i olika miljöer för att uppnå sina mål. Allt eftersom de avancerar i spelet kan spelarna uppgradera sina flygplan med vapen och föremål som gör att de kan anpassa sin spelstil och göra varje körning annorlunda än den förra.



    Den centrala spelupplevelsen kretsar kring intensiv flygstrid mot vågor av fiender på ett ständigt föränderligt slagfält. Med en stram kontroll och ett stort antal olika vapen till ditt förfogande måste du använda skickliga manövrar för att överlista dina fiender samtidigt som du förvaltar dina resurser klokt. Fiendens AI har utformats för att ge utmanande strider för både nybörjare och erfarna spelare som vill ha mer strategiska strider.



    Oavsett om du spelar ensam eller med vänner online erbjuder Warhammer 40,000: Dakka Squadron - Flyboyz Edition spännande action för alla spelare som gillar snabba luftstridsspel med många anpassningsmöjligheter. Så ta tag i dina gunships och förbered dig på explosivt nöje!

    Läs mer

    De bästa priserna för Warhammer 40k Dakka Squadron Flyboyz Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Warhammer 40,000: Dakka Squadron - Flyboyz Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev