Eneba COM
 
 

Köp Road Maintenance Simulator

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Road Maintenance Simulator är ett spel för spelare som vill prova något annorlunda. I den här unika simulatorn tar du på dig rollen att sköta och underhålla vägar och broar i en mängd olika miljöer. Du måste hantera vägbyggnadsprojekt, reparera skadad beläggning, bygga broar och mycket mer, samtidigt som du håller ett öga på din budget.



    Spelet i Road Maintenance Simulator fokuserar mest på resurshantering. Du måste fördela pengarna klokt mellan olika projekt som dyker upp under spelets gång. Dessutom måste du hålla ett öga på alla olyckor eller katastrofer som kan inträffa på vägen; det kan vara allt från en trasig bro till översvämningar orsakade av kraftiga regn.



    På det hela taget erbjuder Road Maintenance Simulator spelarna en uppslukande upplevelse när de försöker underhålla sina vägar och broar samtidigt som de förvaltar resurserna på ett effektivt sätt. Utmaningen ligger i att balansera flera uppgifter samtidigt och samtidigt ta hänsyn till potentiella risker som naturkatastrofer eller fordonsolyckor längs vägen. Med sin realistiska grafik och intuitiva kontroll kommer Road Maintenance Simulator säkert att ge många timmars underhållning för spelare som letar efter något nytt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Road Maintenance Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Road Maintenance Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev