Instant Gaming EU
 
 

Köp Immortals of Aveum

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Världen Immortals of Aveum har sett ett årtusende av konflikter mellan dess kungariken. Som ett resultat av ett grymt krig finns bara två av dem kvar. Lucium, med sina mäktiga mästare kända som de odödliga, och Rasharn, som styrs med järnhand av en tyrann, kämpar mot varandra med all sin kraft. Båda nationerna skiljs åt av en kolossal klyfta som delar landet i två halvor och separerar deras territorier. Deras konflikt har varit i ett dödläge längre än många kan minnas, men Rasham verkar ha övertaget på senare tid, och dess styrkor har drivit Lucium till förtvivlans rand. I spelet är du Jak, en magiker som har anslutit sig till de odödligas led. Din exceptionella förmåga att manipulera alla tre färger av magi gör dig till en ovärderlig tillgång i kriget mot Rasharn.



    Immortals of Aveum är en unik FPS-upplevelse som handlar om magi och trollkonst. Som Triarch Magnus kan Jak kasta en mängd olika trollformler från alla tre färgerna och kombinera deras effekter för spektakulära resultat. Röd magi kan framkalla destruktiva energistrålar som kan slita sönder och riva fiender. Blå magi kontrollerar kraften och kan användas för att skapa försvarssköldar, manipulera gravitationen och mycket mer. Grön magi är livets och dödens magi, och den kan användas för att bjuda föremål på plats, skapa illusioner och till och med manipulera dina fienders omgivning. Genom att kombinera dessa och genom att använda en mängd olika magiska redskap och prydnadssaker kan Jak bli en förödande kraft på slagfältet och ta sig an utmanande fiender och bossar i snabba strider.



    Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att låsa upp nya talanger som du kan använda för att skapa din egen spelstil. Immortals of Aveum har också ett crafting-system som gör att du kan skapa utrustning som passar dina preferenser om du inte kan hitta det du behöver.



    Kommer du att bli den ultimata stridsmagikern för att rädda Lucium från förintelse och fördjupa dig i Aveums hemligheter?

    Läs mer

    De bästa priserna för Immortals of Aveum

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    • Purified Arclight
    • Triarch’s Wrath
    • Immortals Ring
    • Ring of Rasharn
    • Aristeyan Ring
    • Bracer of the Colossal
    • Sky Island Gauntlet
    • Dresnyr Lens
    • Lucian Chain
    • Vial of the Pentacade

    Kommentarer om Immortals of Aveum

    LéaMiku
    LéaMiku
    2023 geas 19 10:31 dlcompare.fr
    "Immortal of Aveum est un jeu captivant qui plonge les joueurs dans un univers fantastique plein de mystère. Les graphismes époustouflants et l'histoire immersive offrent une expérience de jeu immersive. Les combats sont intenses et le système de progression permet de personnaliser son personnage selon ses préférences. Malgré quelques petits défauts techniques, Immortal of Aveum est un titre recommandé pour les amateurs de jeux de rôle en ligne."
    "Immortal of Aveum är ett fängslande spel som försätter spelaren i en fantasivärld full av mysterier. Den fantastiska grafiken och den fängslande berättelsen gör spelupplevelsen till en upplevelse. Striderna är intensiva och progressionssystemet låter dig anpassa din karaktär så att den passar dina preferenser. Trots några mindre tekniska brister är Immortal of Aveum en rekommenderad titel för fans av rollspel online."
    doublekingcrown
    doublekingcrown
    2023 geas 16 20:20 dlcompare.com
    This game looks really awesome, especially the special effects. I am kind of worried that the effects will be too much and that it may be hard to figure out what is happening and it may be very hard to run. But, we will see after it comes out!
    Det här spelet ser riktigt häftigt ut, särskilt specialeffekterna. Jag är lite orolig för att effekterna kommer att vara för mycket och att det kan vara svårt att ta reda på vad som händer och att det kan vara mycket svårt att köra. Men vi får se när det kommer ut!
    I'm a Jacaré
    I'm a Jacaré
    2023 geas 16 08:10 dlcompare.pt
    O mundo parece bonito e há algumas ideias tentadoras, mas teremos de ver o que acontece na prática!
    Världen ser vacker ut och det finns en del frestande idéer, men vi måste se vad som händer i praktiken!
    I'm a Jacaré
    I'm a Jacaré
    2023 geas 16 08:09 dlcompare.pt
    Parece ser um jogo para dar uma oportunidade e experimentar, mas vou esperar que o preço baixe antes de o comprar.
    Det ser ut som ett spel att ge en chans och prova, men jag väntar på att priset ska sjunka innan jag köper det.
    noncestpasmoi
    noncestpasmoi
    2023 geas 16 01:08 dlcompare.com
    Personally a fan of super hero movies the artistic direction of IOA looks just like what I love. Cant wait to play
    Personligen är jag ett fan av superhjältefilmer och den konstnärliga inriktningen på IOA ser precis ut som det jag älskar. Kan inte vänta med att spela
    Ængie
    Ængie
    2023 geas 11 08:39 dlcompare.fr
    Encore un FPS, mais qui me branche plus que les autres. Le système d'évolution des talents lui donne un côté original appréciable.
    Ännu ett FPS, men ett som tilltalar mig mer än de andra. Talangutvecklingssystemet ger det en mycket originell känsla.
    DrugPain
    DrugPain
    2023 geas 11 01:51 dlcompare.com
    Green magic is the magic of life and death, and it can be used to bid objects in place, create illusions, and even manipulate your enemies' surroundings.
    Grön magi är livets och dödens magi, och den kan användas för att bita föremål på plats, skapa illusioner och till och med manipulera dina fienders omgivning.
    M0ЯĐRΕĐ
    M0ЯĐRΕĐ
    2023 geas 11 01:17 dlcompare.fr
    A voir le gameplay du summer games fest, je jeux a l'air sympathique, jeu très beau juste le gameplay a l'air un peu lent je trouve
    När jag såg gameplayet på Summer Games Fest tycker jag att spelet ser riktigt bra ut, det är bara det att gameplayet ser lite långsamt ut.
    Gamer2021
    Gamer2021
    2023 geas 10 06:36 dlcompare.fr
    Annoncé au Summer Game Fest le jeu est un fps ou nos armes seront nos mains pour faire de la magie j'espère que IA ne sera bien car dans le gameplay j'ai vu que L'IA n'étais pas réative
    Tillkännagavs på Summer Game Fest spelet är en fps där våra vapen kommer att vara våra händer för att göra magi Jag hoppas att AI inte kommer att vara bra eftersom i gameplayen såg jag att AI inte var lyhörd
    iNFiNiTY
    iNFiNiTY
    2023 geas 10 02:14 dlcompare.fr
    Ce jeu à l'air vraiment joli et nerveux, l'univers riche et coloré. Peut être pas le genre de jeux que j'achèterai Day One à 70€ mais à l'avenir lors de belles promos, pourquoi pas oui
    Spelet ser riktigt snyggt och nervigt ut, och världen är rik och färgglad. Kanske inte den typ av spel som jag skulle köpa på dag ett för 70 pund, men i framtiden när det finns en bra kampanj, varför inte?
    Visa fler kommentarer
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev