Instant Gaming EU
 
 

Köp Lara Croft GO

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lara Croft GO är ett turordningsbaserat pussel-äventyrsspel utvecklat av Square Enix Montréal och utgivet av Crystal Dynamics. Spelet följer historien om Lara Croft, en berömd arkeolog och upptäcktsresande, som befinner sig i en sedan länge bortglömd värld. Spelet fokuserar på att lösa mysterier från en gammal civilisation samtidigt som hon blir indragen i dödliga utmaningar när hon försöker avslöja myten bakom Queen of Venom.



    Spelarna tar kontroll över Lara genom flera nivåer fyllda med hjärnspännande pussel att lösa och utmanande fiender att besegra. Varje nivå kräver att spelarna tänker kritiskt när de noggrant överväger sina alternativ när de navigerar i svår terräng eller överlistar busiga motståndare. Spelarna belönas också för att klara av varje nivå med samlarobjekt som gör att de kan skapa nya förmågor eller låsa upp dolt innehåll som finns tillgängligt i hela spelet. Det visuella materialet i Lara Croft GO har hyllats för att det blandar skönhet, mystik och fara i sin design och skapar sömlöst fängslande miljöer som gör att spelarna hela tiden är indragna i spelets atmosfär.



    För entusiastiska spelare är Lara Croft GO ett spännande pussel- och äventyrsspel som ger många timmars underhållning. Det finns tillgängligt på flera olika plattformar. Med sina fängslande pussel och sin fantastiska grafik är det ingen överraskning att många anser att detta spel är ett måste för alla spelare som letar efter spännande nya upplevelser.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lara Croft GO

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Lara Croft GO

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev