Eneba COM
 
 

Köp Tomb Raider (2013)

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tomb Raider (2013) är en serie action- och äventyrsspel skapade av Core Design och utgivna av Square Enix Europe. Serien följer huvudpersonen Lara Crofts äventyr, en kvinnlig skattjägare som reser runt i världen för att leta efter gamla artefakter och försvunna civilisationer.



    Det ursprungliga Tomb Raider släpptes 1996 och revolutionerade 3D-spel med sin toppmoderna grafik och öppna värld. Denna ikoniska titel satte ribban för framtida spel i genren och introducerade pussel, utforskningselement och plattformsmekanik som har blivit stapelvaror i moderna spel. Spelarna tar kontroll över Lara som kämpar mot farliga rovdjur samtidigt som hon korsar förrädiska områden fyllda med gamla fällor och hemligheter att upptäcka under sin jakt på kunskap. Under sin resa ställs Lara mot flera fiender, t.ex. skräckinjagande bestar som strövar omkring i landet eller skvadroner av legosoldater som vill stoppa hennes framsteg till varje pris och använder alla nödvändiga medel inklusive skjutvapen eller sprängämnen. Miljöfaror som gropar fyllda med spikar är också allestädes närvarande faror redo att snärja ovetande äventyrare och skicka dem ner i en säker död. Trots alla dessa hinder måste Lara övervinna om hon hoppas att hitta ett steg närmare att upptäcka nya dolda världar i gravar spridda över olika platser runt planeten jorden från frysta bergstoppar, torra öknar eller skumma djungeldjup. Tomb Raider (2013) har blivit en av de mest kända och älskade tv-spelsserierna i historien och har fängslat miljontals spelare med sina varierande miljöer, spännande actionsekvenser och fängslande karaktärer. För varje del har den fortsatt att utvecklas och erbjuda spelarna en ständigt föränderlig upplevelse som håller dem fast i timmar i sträck. Sedan starten för mer än ett decennium sedan har Tomb Raider (2013) fortsatt att vara en höjdpunkt inom interaktiv underhållning och anses av många vara bland de bästa videospel som någonsin skapats.



    Filosofin bakom serien är enkel: utmana spelarna med smarta pussel och krävande hinder samtidigt som de fördjupar sig i en levande värld fylld av varelser och motståndare som måste besegras innan man kan göra framsteg. Oavsett om du är en erfaren veteran i serien eller en nykomling som vill vara med på äventyret: Tomb Raider (2013) är en upplevelse som inte lämnar någon spelare oberörd och som kommer att bli ihågkommen i många år framöver.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tomb Raider (2013)

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Tomb Raider (2013)

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev