Eneba COM
 
 

Köp Lara Croft and the Temple of Osiris

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lara Croft and the Temple of Osiris är ett pulshöjande action-äventyrsspel som utspelar sig i ett gammalt egyptiskt gravkomplex. Spelarna måste samarbeta med vänner och utforska de mörka katakomberna - med hjälp av sina färdigheter och sin atletiska förmåga för att avslöja dess dödliga hemligheter!



    Spelet fokuserar på utforskning och pussellösning - vilket gör att spelarna kan utnyttja miljön och de unika egenskaperna i varje område till sin fördel. Dessutom finns det gott om fällor som kan undvikas eller användas som vapen mot fiender! Spelarna har tillgång till ett brett urval av vapen och artefakter som kan samlas in för ytterligare belöningar.



    Grafiskt sett ser Lara Croft and the Temple of Osiris fantastiskt ut. Miljöerna har livliga färger medan karaktärsmodellerna har återskapats realistiskt - vilket ger varje utforskare ett distinkt utseende! Spelets soundtrack är lika imponerande - med en blandning av spännande låtar som passar perfekt till den mystiska atmosfären!



    På det hela taget är Lara Croft and the Temple of Osiris ett engagerande äventyr som kommer att hålla dig fast ända till slutet. Med sitt spännande stridssystem, sin enorma vapenarsenal och sin bländande grafik - kommer det garanterat att ge dig timmar efter timmar av underhållning både på och utanför slagfältet!

    Läs mer

    De bästa priserna för Lara Croft and the Temple of Osiris

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Lara Croft and the Temple of Osiris

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev