Köp Workers & Resources: Soviet Republic

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Arbetare och resurser: Soviet Republic är ett stadsbyggnadsspel med sovjetiskt tema där du hanterar alla aspekter av en republik. Spelet erbjuder en unik upplevelse för de som gillar strategigenren genom att ge dem kontroll över alla aspekter av sin republik, från byggnation till transport, handel, sjukvård och mycket mer.



    I Workers & Resources: Soviet Republic väljer du vilken riktning vår nation följer och guidar den genom tiden enligt en sovjetrepubliks premisser. Det allmänna bästa och lycka och lojalitet hos medborgarna i din nation är framför allt, men för att upprätthålla dem måste du också göra uppoffringar. Du är den som bestämmer vilken väg de ska följa för att vara produktiva och arbeta hårt för att få din nation att blomstra.



    Spelet har ett brett utbud av realistiska simuleringsmekaniker som låter dig ta kontroll över allt, från realistisk hantering av försörjningskedjan till detaljerad byggnad, du kommer att hjälpa din nation att växa. De mångas behov är viktigast av allt, och de måste tillfredsställas om du vill blomstra.



    Naturligtvis är du inte ensam i världen av Workers & Resources: Soviet Republic, och genom att upprätta handelsförbindelser med grannländerna kan du samla in resurser som du inte kan producera själv. Att uppnå en balanserad ekonomi, distribuera el och värme på rätt sätt och hålla ett öga på befolkningens lycka är bara några av de uppgifter som du måste slutföra för att lyckas. Du måste också vara beredd på slumpmässiga kritiska händelser som kan omintetgöra dina planer och tvinga dig att reagera i en nödsituation.



    Workers & Resources: Soviet Republic erbjuder dig en utmanande strategiupplevelse som sätter dina ledarskapsförmåga på prov, men det låter dig också anpassa spelet med en mängd alternativ så att du kan skräddarsy spelet efter dina önskemål. Spelet stöder också modding och erbjuder en mängd olika verktyg för dem som vill skapa en anpassad upplevelse och dela den med andra.

    Läs mer

    De bästa priserna för Workers & Resources Soviet Republic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 14 leverantörer som stöder 2 DRM-system: Steam & Epic GamesPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 26 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Workers & Resources: Soviet Republic

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev