Köp Workers & Resources: Soviet Republic - Biomes

 • PC

Topprankade återförsäljare

  Biomes är en expansion till strategispelet Workers & Resources: Soviet Republic. Den ger spelarna nya sätt att njuta av sitt favoritspel genom att lägga till en mängd nya scenarier till huvudspelet. Dessa inkluderar nya terräng- och miljöförhållanden som påverkar spelet.  Från logistiska problem på grund av begränsad tillgång till träd i vissa områden till iskalla vintrar i tundrorna som ändrar jordbrukssäsongen och monsuner som kan förstöra dina grödor, ändrar expansionen helt ditt sätt att spela spelet genom att tvinga dig att hantera en mängd olika väder- och terrängförhållanden.  Om du vill lägga till ett nytt taktiskt lager i spelet och utmana dig själv med dessa nya biomer är Workers & Resources: Soviet Republic - Biomes det rätta valet eftersom det kommer att ställa dig mot några av de tuffaste miljöerna.

  Läs mer
  Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Workers & Resources: Soviet Republic

  De bästa priserna för Workers & Resources Soviet Republic Biomes

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Avgifter

  (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 11 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Steam1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 12 digitala erbjudande(n). Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 1 kommentarer redan delade.

  Kommentarer om Workers & Resources: Soviet Republic - Biomes

  KittenChucklenugget
  KittenChucklenugget
  2024 geas 25 02:17 dlcompare.com
  the system works in this game than in real life! 5/5 stars
  systemet fungerar i detta spel än i verkliga livet! 5/5 stjärnor

  Du kanske även gillar

  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev