BG PPC IG EN
 
 

Köp SpellForce: Conquest of Eo

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Uppstå som en trollkarl som erövrar ett fantasiland i SpellForce: Conquest of Eo. Detta är ett turbaserat strategirollspel i Spellforce-universumet där du spelar som en magiker som kontrollerar både arméer och hjältar. Skicka dina styrkor i krig mot andra trollkarlar och bevisa vem som är den suveräna trollkarlen!



    Välj din magiska skola: necromancer för att väcka de döda, artificer för att skapa artefakter eller alkemist för att tillverka drycker. Använd 60 trollformler och kontrollera mer än hundra typer av truppenheter för att kämpa för din sak.



    Eos rike öppnar sig framför dig. Samla kraft genom att utforska landet för att hitta uppdrag, skatter, artefakter av makt och resurser. Skapa allianser med vänskapliga städer, samla lärlingar för att göra anspråk på landet och skicka ut arbetare för att samla in resurser åt dig. Förbli trogen din mästares uppdrag och avslöja den mäktigaste källan till magi som någonsin funnits: Allfire! Ju fler källor till Allfire du kontrollerar, desto mer kan du forska på nya underbara trollformler, tillverka magiska artefakter och förbättra ditt trollkarlstorn för att projicera din makt över hela världen.



    Du kommer inte att gå oemotsagd i ditt sökande - andra trollkarlar finns och vill göra anspråk på landet och dess resurser. Du måste möta deras arméer och bevisa att du ensam har styrkan att styra i SpellForce: Conquest of Eo.

    Läs mer

    De bästa priserna för SpellForce Conquest of Eo

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om SpellForce: Conquest of Eo

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev