Eneba COM
 
 

Köp Rough Justice: '84

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rough Justice: '84 är ett brädspel för en spelare där du driver en privat säkerhetsbyrå. I det här strategispelet använder du kort och tärningar för att lösa olika fall. Du kan anställa en rad frilansagenter och skicka dem att arbeta med fallen. Var och en av dem har unika förmågor, och att hitta den bästa för varje fall är nyckeln till att komma framåt i spelet.



    Rough Justice: '84 har ett brett utbud av fall som du kan ta dig an. Dessa inkluderar säkerhet, återtagande, återvinning av flyktingar och mycket mer. Dina agenter kommer att behöva använda alla de medel de har till sitt förfogande för att lösa varje situation. Utrusta dem med lämpligt utrustningskort så kommer du att göra deras arbete mycket lättare.



    Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att upptäcka en underliggande intrig som länkar samman alla fall och pekar på en djupgående konspiration från en hemlig organisation som vill kontrollera Seneca City. Endast din byrå kommer att kunna motarbeta dess planer i Rough Justice: '84.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rough Justice '84

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Rough Justice: '84

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev