Instant Gaming EU
 
 

Köp Stellaris: Synthetic Dawn Story Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stellaris: Synthetic Dawn Story Pack lägger till en ny uppsättning berättelser och spelmekaniker som kretsar kring artificiell intelligens och syntetiska varelser. Paketet låter spelarna börja som ett maskinimperium, en avancerad robotcivilisation med en helt syntetisk befolkning och en unik uppsättning mekaniker och utmaningar.



    Förutom den nya fraktionen innehåller Synthetic Dawn Story Pack också en rad nya funktioner och spelmekaniker. En av de mest anmärkningsvärda är möjligheten att spela som en oseriös artificiell intelligens, som kan försöka störta sina organiska skapare och ta kontroll över galaxen. Detta lägger till ett nytt lager av strategi och komplexitet i spelet, eftersom spelarna måste balansera risken med att skapa kraftfull AI med potentialen för att den ska vända sig mot dem.



    Synthetic Dawn Story Pack innehåller också en rad nya händelser, berättelser och utmaningar som är särskilt anpassade till de nya syntetiska civilisationerna. Det kan handla om allt från AI-uppror till konflikter med organiska civilisationer, och de ger ett nytt lager av djup och fördjupning till spelets redan rika berättelse.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Stellaris

    De bästa priserna för Stellaris Synthetic Dawn Story Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stellaris: Synthetic Dawn Story Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev