Instant Gaming EU
 
 

Köp Wall World

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wall World är ett spännande roguelite-äventyrsspel med pixelgrafik i 2D. I spelet tar spelaren på sig rollen som en hjälte som får i uppgift att klättra uppför en kolossal vägg som är flera hundra meter hög. Väggen är uppdelad i flera sektioner, var och en med sina egna hinder och utmaningar som spelaren måste övervinna för att ta sig vidare till nästa nivå.



    Utrustad med en exosuit och ett kraftfullt grävverktyg kommer du att överge din klättrande mobilbas för att gräva dig djupt in i väggen på jakt efter värdefulla resurser och skatter. Men det finns mer än att gräva och samla i detta spännande äventyr eftersom du måste försvara din bas mot horder av monster som kommer att attackera den i vågor.



    Wall World erbjuder dig en spännande kombination av utforskning och tornförsvarsmekanik i en oändlig cykel. Du kan använda de resurser du samlar in för att uppgradera din bas och bygga försvar, men också för att skaffa bättre gruvutrustning som gör att du kan gräva snabbare och genom hårdare ytor.



    Ingen vet vad som döljer sig i murens djup, men du är den enda som kan upptäcka det i Wall World.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wall World

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Wall World

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev