Instant Gaming EU
 
 

Köp Immersion Pack - Europa Universalis IV: Golden Century

  • PC

Topprankade återförsäljare

    The Immersion Pack - Europa Universalis IV: Golden Century är ett tillägg som förbättrar spelupplevelsen i Europa Universalis IV, ett stort strategispel som utspelar sig under den tidigmoderna perioden. Expansionen fokuserar på Iberiska halvön och det spanska imperiet, och lägger till nya funktioner som gör att spelarna kan fördjupa sig i perioden.



    Expansionen lägger till nya uppdragsträd för Spanien och Portugal, som ger spelarna unika mål och syften att uppnå. Dessa uppdrag är historiskt korrekta och låter spelarna återuppleva händelserna under perioden på ett meningsfullt sätt.



    Fördjupningspaketet - Europa Universalis IV: Golden Century introducerar också ny mekanik för Iberiska halvön, inklusive möjligheten att interagera med den katolska kyrkans heliga ordnar och möjligheten att etablera piratrepubliker. Dessa mekaniker ger djup och komplexitet åt spelet, vilket gör att spelarna kan utforska nya strategier och spelstilar.



    Immersion Pack - Europa Universalis IV: Golden Century innehåller nya enhetsmodeller och musikspår som bidrar till spelets övergripande estetik.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Europa Universalis IV

    De bästa priserna för Immersion Pack Europa Universalis IV Golden Century

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Immersion Pack - Europa Universalis IV: Golden Century

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev