Instant Gaming EU
 
 

Köp Northgard - Nidhogg, Clan of the Dragon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Northgard - Nidhogg, Clan of the Dragon är en expansion av Northgard - ett spännande strategispel som ger spelarna en uppslukande och detaljerad upplevelse. I en mytisk nordisk värld måste du kämpa mot hårda rivaler om kontrollen över Northgard. I din strävan att erövra det måste du utforska de vackra landskapen fyllda med vikingamytologi och lösa spännande pussel samtidigt som du hanterar resurser. Du måste också rekrytera mäktiga allierade från nio unika klaner i landet - var och en med sina egna specialiteter och strategier.



    Huvudmålet med Northgard - Nidhogg, Clan of the Dragon är att använda olika strategier och taktiker för att bygga upp din klans ekonomi genom att samla resurser som trä, flintsten, järnmalm eller fisk som sedan kan användas för att bygga byggnader eller hyra trupper för försvars- eller anfallssyften. Du får även tillgång till kraftfulla magiska förmågor, så kallade runor, som ger bonusar som ökad matproduktion eller fler hälsopoäng för enheter på slagfältet. Varje åtgärd som vidtas under denna utmanande kampanj medför risker, så se till att du är förberedd.



    Eftersom kriget pågår mellan alla fraktioner som kämpar om kontrollen över Northgards värdefulla resurser - som varierar beroende på säsong - behöver du inte bara skarpa förhandlingar utan också snabba reflexer. Med sitt engagerande realtidsstrategispel är Northgard - Nidhogg, Clan of the Dragon ett spel som kommer att sätta även de mest erfarna spelarna på prov.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Northgard

    De bästa priserna för Northgard Nidhogg, Clan of the Dragon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Northgard - Nidhogg, Clan of the Dragon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev