Eneba COM
 
 

Köp Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco är ett nedladdningsbart innehåll (DLC) för stadsbyggnadsspelet Cities: Skylines. DLC:n släpptes den 1 september 2016 och designades av Matt "Shroomblaze" Crux, som skapade en serie specialbyggnader som är exklusiva för detta paket och inspirerade av klassisk Art Deco-design.



    Detta DLC innehåller 6 bostadshus - 3 välbärgade bostadshus med låg densitet, 2 bostadshus med hög densitet och ett unikt bostadshus, samt 6 kommersiella byggnader - 4 kontorskomplex, 2 guldpläterade lyxhotell och 3 unika kommersiella byggnader. Var och en av dessa byggnader har en estetik som skiljer sig från den vanliga Cities: Skylines för att skapa städer med en klassisk arkitektonisk känsla. En ytterligare bonusfunktion som också ingår i detta paket är en arkitektoniskt rik landmärkesbyggnad. Förutom att bara tillföra estetiskt värde till din stads skyline-design, har varje byggnad sin egen funktion när det gäller att tillföra både grönska och arbetstillfällen i regionen; så att medborgarna kan få anställning från antingen småföretag eller större företag beroende på vilken typ av ekonomisk plan du har i beredskap för din kommuns tillväxt över tiden. För dem som vill öka turismen eller locka socialt välbärgade företag till sin stad, kan den lyxiga estetik som Art Deco-byggnaderna ger vara precis vad du behöver.



    Sammantaget är Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco ett utmärkt tillskott till alla spelares bibliotek och ger en intressant twist på klassisk arkitektur som kan hjälpa till att ge en unik touch av klass och intrikathet till deras virtuella städer. Med sina noggrant utformade strukturer och bonusfunktioner kommer denna DLC säkert att förgylla din upplevelse när du utforskar möjligheterna med stadsplanering och förvaltning genom Cities: Skylines.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Content Creator Pack Art Deco

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev