Instant Gaming EU
 
 

Köp Borderlands: The Handsome Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Borderlands: The Handsome Collection är ett actionfyllt skjutspel som utvecklats av Gearbox Software och publicerats av 2K. Det är den definitiva utgåvan av det älskade originalspelet Borderlands, samt Borderlands 2 och dess tillhörande DLC-innehåll. Med denna samling kan spelare uppleva hela berättelsen för båda spelen i ett paket på sina nuvarande generationskonsoler.



    Den efterlängtade uppföljaren till succéserien innehåller en lång lista med uppdateringar och förbättringar som förbättrad grafik, mer detaljerade miljöer, förnyade karaktärsmodeller, bättre lagringsmöjligheter för inventarier och mycket mer. Spelarna kommer också att få tillgång till allt extra innehåll som tidigare släppts, inklusive exklusiva skins och rariteter som samlats över tid med olika tilläggskampanjer som Tiny Tinas Assault on Dragon Keep eller Captain Scarlett and her Pirate's Booty. Denna samling erbjuder spelarna två fantastiska berättelser från olika perspektiv - fyra karaktärer som var och en representerar en ny klasstyp med distinkta personligheter som påverkar hela din resa över Pandora; allt från Marcus Kincaid som är inlåst i fängelse för bedrägeri till Athena som modigt räddar sina vänner mot överväldigande odds. Det finns massor av vapen tillgängliga baserade på raritetsnivåer - vit (vanlig), grön (ovanlig), blå (sällsynt), lila (episk) och orange / röd (legendarisk) - vilket ger mer variation när det gäller att ta sig an fiender.



    Med Borderlands: The Handsome Collection kan spelarna ta på sig rollen som en valvjägare och följa med sina vänner på ett äventyr över Pandora för att bekämpa varelser, utforska mystiska utgrävningsplatser, upptäcka dolda hemligheter och bli den ultimata plundraren och skytten. Det är ett utmärkt sätt att få tag på allt innehåll från båda spelen utan att behöva växla mellan olika konsoler eller köpa flera versioner. Oavsett om du är ett fan av det ursprungliga Borderlands eller någon ny som upptäcker dess värld för första gången - det här är ett spel du inte vill missa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Borderlands The Handsome Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Borderlands: The Handsome Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev