Instant Gaming EU
 
 

Köp Punch Club 2: Fast Forward

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Punch Club 2: Fast Forward är ett management- och fightingsimuleringsspel där du strävar efter att bli en fightingmästare. Efter 20 år hemma hos dina föräldrar har din far, den legendariske Dark Fist, försvunnit. Det är dags att du gör något nyttigt med ditt liv och bestämmer om du ska följa hans steg eller bara bli ett annat tvättat offer i staden. Du kommer naturligtvis att behöva slåss, men livet som professionell fighter är inte lätt och du har ingen som stöttar dig. Med alla odds emot dig och en skoningslös stad som sväljer människor som du i hundratal varje dag, har du en tuff resa framför dig.



    I Punch Club 2: Fast Forward måste du hantera din tid och dina resurser för att bli framgångsrik och utvecklas i den karriär du har valt. Spelvärlden är skoningslös och du kommer snart att behöva ta hänsyn till många faktorer: olagliga vadslagningar, maffia, polisutredningar och gatuslagsmål.



    Punch Club 2: Fast Forward är en unik resa genom en boxares liv. Med 80-talsvibbar och en korrumperad stad som scenario låter spelet dig dyka in i en mörk värld där du skapar din väg till ära, eller misslyckas kapitalt och blir ännu en trasig leksak som snart är bortglömd.



    Kommer du att klättra till toppen av fightingligorna i Punch Club 2: Fast Forward?

    Läs mer

    De bästa priserna för Punch Club 2 Fast Forward

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Punch Club 2: Fast Forward

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev