Instant Gaming EU
 
 

Köp Tomb Raider I-III Remastered

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tomb Raider I-III Remastered är en samling action- och äventyrsspel som kombinerar den kraftfulla berättelsen från de tre ursprungliga titlarna i Tomb Raider-serien med moderna uppdateringar och funktioner. Remastered för både nuvarande och nästa generations plattformar, utlovar spelet en unik spelupplevelse. Spelarna tar på sig rollen som den ikoniska Lara Croft när hon ger sig ut på ett spännande uppdrag för att avslöja hemligheterna i gamla gravar och glömda civilisationer.



    Utforska exotiska platser fyllda av faror och intriger, och använd Laras akrobatiska färdigheter, atletism och smarta problemlösning för att överleva. Lös pussel, slåss mot vildsinta fiender och ta dig fram i förrädisk terräng när du färdas genom de skarpa och detaljerade miljöerna. Med avancerad grafik, ny spelmekanik och förfinade strider blir resan ännu mer uppslukande. Stridssystemet har förnyats för att ge taktiska stridsalternativ medan den klassiska plattformen och pussellösningen förblir orörda. Med uppdaterad grafik är upplevelsen mer realistisk än någonsin.



    Fans av originalspelen kommer att få uppleva de klassiska berättelserna som de känner och älskar, men med helt nya funktioner och nytt innehåll. Nya mellansekvenser, minispel och speciella bonuskapitel ger ännu mer omspelbarhet än tidigare. Med ett uppdaterat soundtrack och dynamiska ljus och skuggor får Lara Crofts äventyr liv i den här remastrade trilogin. Utforska det förflutnas hemligheter som är nyckeln till Laras framtid och upplev varför Tomb Raider-serien har fortsatt att trollbinda spelare under de senaste två decennierna.



    Tomb RaiderI-III Remastered innehåller följande innehåll:




    • Tomb Raider I + Den oavslutade expansionen

    • Tomb Raider II + Guldmask-expansionen

    • Tomb Raider III + expansionen Det förlorade artefaktet

    Läs mer

    De bästa priserna för Tomb Raider I III Remastered

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Tomb Raider I-III Remastered

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev