Instant Gaming EU
 
 

Köp Asterix & Obelix: Heroes

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Asterix & Obelix: Heroes är ett spel som kombinerar däckbyggande och turordningsbaserade strider. Spelet ger liv åt den humoristiska världen i Gallien, som bebos av de okuvliga figurerna Asterix och Obelix. Spelarna uppmanas att fördjupa sig i seriens rikt illustrerade universum, fyllt med välbekanta landskap, karaktärer och komiska inslag som kommer att gå hem hos både hängivna fans och nykomlingar.



    Det finns 24 hjältar från serietidningarna som spelarna kan välja mellan i detta makalösa äventyr, var och en med sina unika förmågor och färdigheter, vilket ger spelet ett extra djup och strategiska möjligheter. För att omintetgöra Caesars skändliga planer måste spelarna noggrant uppgradera sina däck, en fascinerande funktion som gör att de kan stärka sina karaktärer och förbättra deras stridsförmåga. Lika viktiga är de taktiska beslut som spelarna måste fatta under de turordningsbaserade striderna. Varje val kan på ett avgörande sätt påverka utgången av striderna, vilket belönar strategiskt tänkande och förutseende.



    I Asterix & Obelix: Heroes får spelarna en unik möjlighet att bygga upp en strategisk kortlek med 30 kort från en pool av 150 kort som finns tillgängliga i spelet. Varje kort har sin unika kraft och kan på ett dramatiskt sätt påverka spelets gång. De stora strategiska ambitionerna i detta spel kräver att du anpassar dig till varje tur, gör rätt val och hittar på överraskande och förödande kombinationer. Spelets intrikata design lockar fram de utmärkande dragen i Asterix universum och kombinerar dem i ett däckbyggnadsformat för att erbjuda en unikt uppslukande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Asterix & Obelix Heroes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Asterix & Obelix: Heroes

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev