Instant Gaming EU
 
 

Köp Asterix & Obelix: Slap them All!

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Följ med det mest berömda paret av okuvliga gallier i ett nytt äventyr. Asterix & Obelix: Slap them All! är ett videospel där de två hjältarna ställs mot de romerska legionerna. Välj din favoritkaraktär och fortsätt att slå dig igenom oändliga vågor av romerska soldater medan du besöker några av de mest ikoniska platserna från serietidningarna. Delta i minispel och gå igenom en berättelse som innehåller kapitel från böckerna som skapats av René Goscinny och Albert Uderzo.



    Asterix & Obelix: Slap them All! har vacker handritad grafik med en serietidningsstil som kommer att glädja fansen. Denna horisontella sidescroller i 2D kan spelas tillsammans med en vän i lokalt samarbetsläge, och det är perfekt för fans av serietidningsserien. Du behöver bara oroa dig för om du är en romersk soldat eller ett vildsvin, för massor av smällar och slag kommer att komma i din väg!

    Läs mer

    De bästa priserna för Asterix & Obelix Slap them All!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Asterix & Obelix: Slap them All!

    Malasanca
    Malasanca
    2021 skáb 28 17:48 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev