Eneba COM
 
 

Köp A Game of Dwarves

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    A Game of Dwarves är ett strategispel som ger dig befälet över en hel dvärgbosättning. Som ledare är det ditt jobb att bygga och förvalta bosättningen, samla in resurser och rekrytera nya dvärgar för att hjälpa till med olika uppgifter som jordbruk, gruvdrift och konstruktion. Spelet innehåller också en mängd olika uppdrag som du kan slutföra när du går vidare i berättelsen.



    Huvudmålet i A Game of Dwarves är att expandera din bosättning genom att bygga byggnader och samla in de resurser som behövs för att växa. Du måste noggrant planera varje steg; från att forska i ny teknik som ger dina dvärgar tillgång till mer avancerade verktyg, vapen, rustningar och föremål, till att förvalta resurserna så att de kan användas på rätt sätt; allt medan du försvarar dig mot fiendeinvasioner eller utforskar fängelsehålor fyllda med farliga monster.



    A Game of Dwarves har något för alla: oavsett om du letar efter en utmaning eller bara vill ha lite avslappnat kul att bygga upp bosättningar - det finns mycket här. Med vacker grafik och uppslukande ljudeffekter erbjuder det här spelet timmar efter timmar av underhållning, perfekt för spelare som gillar djupa strategispel med mycket återspelningsvärde.

    Läs mer

    De bästa priserna för A Game of Dwarves

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om A Game of Dwarves

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev