Instant Gaming EU
 
 

Köp The Last Federation

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Last Federation är ett spännande och engagerande spel utvecklat av Arcen Games, LLC för spelare som gillar en blandning av strategi, politik och utforskning av rymden. Spelet utspelar sig i ett avlägset universum där spelaren tar på sig rollen som den sista kvarvarande medlemmen av en fallen art, Hydral. Ditt uppdrag? Att förena de annars fientliga fraktioner som tävlar om kontrollen över galaxen.



    Spelet är en blandning av realtids- och turordningsbaserade strategier, för att bygga allianser och förhandla med de olika fraktionerna som befolkar galaxen. Som spelare har du möjlighet att utnyttja inte bara din militära makt utan även din övertalningsförmåga för att få andra fraktioner att ansluta sig till dina planer. Sådana allianser kan utnyttjas ytterligare för att tillhandahålla viktiga resurser som gör det möjligt för dig att säkra din position som den sista överlevande Hydral. Utöver dina diplomatiska färdigheter kommer du att ställas inför många taktiska och strategiska utmaningar som planetära försvarssystem, fientliga fraktioner och resurstillgång. Vid varje vändning i spelet kommer dina beslut att få långtgående konsekvenser, för speluniversumet och dina chanser att överleva. För att försvara galaxen mot de olika främmande arter som ingår i dess ekologiska blandning måste du fatta taktiska beslut som påverkar spelets gång.



    Sammanfattningsvis är The Last Federation ett spel som måste spelas för strategi- och sci-fi-fans. Spelet erbjuder en spännande kombination av diplomati, strategi och taktiskt spelande. Det erbjuder spelarna en engagerande historia, övertygande grafik och en djupt engagerande spelupplevelse som belönar skicklighet och intelligens framför brutal kraft. Oavsett om du söker en intensiv spelupplevelse eller bara vill gå vilse i en galax full av mysterier, erbjuder The Last Federation dig en spännande och uppslukande resa genom rymden.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Last Federation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Last Federation

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev