Eneba COM
 
 

Köp Max: The Curse of Brotherhood

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox360
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Max: The Curse of Brotherhood är ett fängslande och engagerande spel som erbjuder en exceptionell spelupplevelse för spelare. Spelet är utvecklat av Xbox Game Studios och erbjuder ett filmiskt äventyr fyllt av actionfyllda plattformar och kreativ pussellösning. Spelets handling kretsar kring en ung pojke vid namn Max som ger sig ut på ett uppdrag att rädda sin lillebror Felix från en ond kraft som har kidnappat honom. Beväpnad med bara sin magiska markeringspenna måste Max trotsa en fientlig och fantastisk värld full av faror, pussel och dolda hemligheter för att rädda sin bror.



    Max: The Curse of Brotherhood erbjuder spelarna en fängslande spelupplevelse som kombinerar plattformsspel, action och pussellösning. Som Max kan spelaren använda sin magiska markeringspenna för att rita magiska element som kan skapa plattformar, vinrankor, broar och andra objekt för att nå högre platser eller besegra fiender. Spelets pussel är intuitiva, varierande och utmanande och kräver att spelarna kreativt använder Max förmågor och miljön för att ta sig igenom varje nivå. Spelets filmiska äventyrselement håller spelarna engagerade och investerade i handlingen, när Max möter olika utmaningar och hinder medan han utforskar den mystiska världen. Spelets visuella och ljudmässiga aspekter är exceptionella och skapar en levande och uppslukande värld som spelarna kan utforska. Spelets grafik är fantastisk och full av livfulla färger, och nivådesignen visar upp olika miljöer, inklusive öknar, grottor, skogar med mera. Dessutom är spelets soundtrack och ljudeffekter uppslukande och kompletterar spelupplevelsen genom att skapa ett rikt och dynamiskt ljudlandskap.



    Sammanfattningsvis är Max: The Curse of Brotherhood ett exceptionellt spel som erbjuder en uppslukande och engagerande spelupplevelse. Med en spännande berättelse, kreativa spelmekaniker och exceptionella visuella och ljudmässiga aspekter är spelet ett måste för en plattformsspelare och actionäventyrsälskare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Max: The Curse of Brotherhood

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Use your Xbox 360 game code on the Xbox Live EU.

    Kommentarer om Max: The Curse of Brotherhood

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev