Instant Gaming EU
 
 

Köp Fifa 15

  • PC
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fifa 15 är ett fotbollsspel som utvecklats av Electronic Arts och släpptes i hela världen den 23 september 2014. Spelet har förbättrad grafik och animationer, ny kontrollmekanik som ger spelaren oöverträffade nivåer av precision i sina passningar och skott, samt ett omarbetat karriärläge som gör det möjligt för användaren att hantera lag mer fullständigt än någonsin tidigare.



    I Fifa 15 har spelarna tillgång till över 10 olika ligor från hela världen med hundratals klubbar. Spelet introducerar också Ultimate Team Legends Mode där spelarna kan bygga sitt eget lag med hjälp av pensionerade eller "legendariska" spelare som Pele eller Bebeto. En annan ny funktion är Heads Up Display (HUD), som visar live-statistik för alla matchdeltagare i realtid så att spelarna själva kan följa sina framsteg utan att behöva pausa eller kolla resultattavlor när de spelar mot vänner antingen online eller via LAN-anslutning. HUD:en innehåller också information om bollinnehavet och den övergripande statusen för båda lagen under varje match - från segrar med ett enda mål till omfattande utklassningar, oavsett hur nära motståndaren är - vilket ger användarna större insikt i vilka strategier som fungerar bäst mot vem vid varje givet tillfälle.



    Fifa 15 är den definitiva fotbollsupplevelsen för spelare på alla nivåer och i alla åldrar, och ger en visuellt fantastisk representation av världens favoritsport med en oöverträffad detaljnivå. Med sina omfattande onlinefunktioner och ständigt utvecklande lägen står Fifa 15 som höjdpunkten för fotbollsspel på den nuvarande generationens konsoler. Oavsett om du är en avslappnad spelare eller en erfaren veteran har Fifa 15 något att erbjuda alla typer av spelare. Oavsett om du spelar mot vänner online eller sköter ditt eget lag i karriärläget, tar Fifa 15 spelarna rakt in i händelsernas centrum som aldrig förr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fifa 15

    Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Fifa 15

    Prophet
    Prophet
    2015 cuo 3 13:41 dlcompare.fr
    Pas le meilleur de la série mais loin d'être le plus nul :)
    Inte den bästa i serien men långt ifrån den sämsta :)
    Javi
    Javi
    2014 skáb 30 20:49 dlcompare.es
    Funciona perfecto este link. Descargando y deseando jugar ya. Te dan el código en apenas 2-3 minutos.
    Den här länken fungerar perfekt. Jag laddar ner och ser fram emot att spela redan nu. De ger dig koden på bara 2-3 minuter.
    Javi
    Javi
    2014 skáb 30 20:49 dlcompare.es
    Funciona perfecto este link. Descargando y deseando jugar ya. Te dan el código en apenas 2-3 minutos.
    Den här länken fungerar perfekt. Jag laddar ner och ser fram emot att spela redan nu. De ger dig koden på bara 2-3 minuter.
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Fifa 15
    • Kategorier : Sport
    • Utgivare : Electronic Arts
    • Utvecklare : Electronic Arts
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2014 čakčamánnu 26
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 3
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev