Eneba COM
 
 

Köp The Vanishing of Ethan Carter

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Vanishing of Ethan Carter är ett äventyrsspel i första person. Spelaren tar på sig rollen som Paul Prospero, en detektiv som får ett oroande brev från en ung pojke vid namn Ethan Carter, som bor i en avlägsen gruvstad. Brevet får Paul att undersöka Ethans och hans familjs försvinnande.



    Spelets berättelse levereras genom utforskning och upptäckter, där spelarna utforskar den övergivna staden och det omgivande landskapet, sätter ihop ledtrådar och löser Carter-familjens mysterier. Spelets berättelse är övertygande och uppslukande, med en gripande känsla av spänning och oro som byggs upp allteftersom berättelsen fortskrider.



    Spelet har en fantastisk grafik, med hisnande miljöer som fångar den kusliga och ödsliga atmosfären i staden, och ljuddesignen är exceptionell och bidrar till spelets uppslukande atmosfär. Spelets soundtrack är hemsökande och vackert utformat och bidrar till spelarens känsla av uppslukande.



    Spelet i The Vanishing of Ethan Carter är centrerat kring utforskning och pussellösning, där spelaren använder sitt förstånd för att lösa historien genom att upptäcka ledtrådar och lösa pussel för att komma vidare. Pusslen är väl utformade och utmanande och kräver att spelarna tänker utanför boxen och använder sina problemlösningsförmågor.



    Spelet innehåller också ett valfritt "Free Roam"-läge, där spelarna kan utforska spelets värld på egen hand, vilket ökar spelets återspelningsvärde.



    På det hela taget är The Vanishing of Ethan Carter ett hemskt och gripande äventyrsspel som erbjuder en unik och oförglömlig spelupplevelse. Med sin övertygande berättelse, exceptionella grafik och uppslukande ljuddesign är det ett spel som måste spelas för fans av mysterie- och äventyrsgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Vanishing of Ethan Carter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om The Vanishing of Ethan Carter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev