Eneba COM
 
 

Köp Mordheim: City of the Damned

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Mordheim: City of the Damned är ett turbaserat taktiskt rollspel som släpptes 2015. Spelet utspelar sig i Warhammer-universumet och sätter spelarna i rollen som en krigsbandsledare som kämpar om makt och överlevnad i staden Mordheim.



    Spelet i Mordheim: City of the Damned är centrerat kring att förvalta ett krigsbands resurser och leda dem i strid mot andra krigsband i olika scenarier. Spelaren måste rekrytera, utrusta och träna sitt krigsband och fatta strategiska beslut om vilka enheter som ska skickas ut på olika uppdrag.



    Spelet innehåller en mängd olika klasser, bland annat Skaven, Human och Undead, som alla har unika förmågor och spelstilar. Spelarna måste fatta svåra beslut om vilka enheter de ska anställa eller utbilda och vilka de ska skicka på olika uppdrag.



    Spelets grafik är visuellt imponerande, med en mörk och dyster designstil som bidrar till spelets fördjupning i Warhammer-universumet. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med ett passande soundtrack och ljudeffekter som bidrar till spelets brutala atmosfär.



    En av de unika funktionerna i Mordheim: City of the Damned är dess skadesystem, där skador som uppkommer i strid kan påverka en enhets prestation i efterföljande uppdrag, vilket ger ytterligare en strategisk nivå i spelet. Systemet fungerar för att betona farorna i en strid och illustrerar konsekvenserna av att förlora.



    Spelet har också ett omfattande kampanjläge som utspelar sig över en rad uppdrag, där spelarens val och prestationer påverkar berättelsens utgång.



    På det hela taget är Mordheim: City of the Damned ett mycket engagerande och uppslukande taktiskt rollspel som ger en unik syn på Warhammer-universumet. Den innovativa spelmekaniken, den imponerande grafiken och det djupa kampanjläget gör det till ett måste för fans av taktiska rollspel och Warhammer-serien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mordheim City of the Damned

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Mordheim: City of the Damned

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev