Köp Game of Thrones

 • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

Game of Thrones är världen i Westeros i uppror och det ryktas om krig. Spelets handling har blivit kanoniserad av George RR Martin själv, och den börjar med Jon Arryns död, hand av kung Robert Baratheon.

I det här äventyret kan du spela en två karaktärer med helt olika bakgrunder: Mors "The Butcher" Westford, en respekterad medlem av Nattväktarna, och Alester Sarwyck, en röd präst från prästerskapet R'hllor. Det är möjligt att ta sig till emblematiska platser i sagan som Port Real eller den berömda muren och dess svarta slott. Du kan välja mellan fyra olika klasser för din hjälte för att vara i linje med den spelstil du föredrar.

Läs mer

De bästa priserna för Game of Thrones

  Kommentarer om Game of Thrones

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  Mr. B
  Mr. B
  2013 njuk 24 14:30 dlcompare.com
  Onlinekeystore Game of Thrones games isn't steam, it's with a different type of serial and it uses direct download and you have to pay extra 2 euros to get the download link, if you don't know how to get it yourself from torrents.
  Onlinekeystore Game of Thrones-spel är inte steam, det är med en annan typ av serie och det använder direkt nedladdning och du måste betala 2 euro extra för att få nedladdningslänken, om du inte vet hur du ska få tag på den själv från torrents.
  Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner ditt spel.

  Lär dig mer
  DLCompare Extension
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev