Instant Gaming EU
 
 

Det första DLC:et till Immortals Fenyx Rising har släppts

Det första DLC:et till Immortals Fenyx Rising har släppts

Ubisofts episka äventyret, inspirerat av grekisk mytologi har nu fått sitt innehåll utvidgat med en helt ny DLC. Immortals Fenyx Rising släpptes i december 2020 och det har blivit ganska populärt sedan dess. Även om vissa tycker att det påminner om Legend of Zelda-spelen så är Immortals Fenyx Rising ett helt annat äventyr där du kommer att försöka hjälpa de olympiska gudarna att återställa sina krafter, som har stulits av titanen Typhon. Med hjälp av en legion av monster kontrollerar han olika territorier och du måste ta tillbaka dem från honom. I slutändan kommer du att möta Typhon själv med gudarnas hjälp.

Men Fenyx äventyr slutar inte där! DLC A New God är nu tillgängligt för Immortals Fenyx Rising på PS5, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One, Switch och PC. Det låter dig utforska Olympos-palatset, där du som Fenyx måste ta dig an ett antal utmanande prövningar för att bevisa de olympiska gudarna att du är värd en plats i den grekiska panteonen. Med fyra förmågor att låsa upp så kommer A New God att testa din skicklighet och låta dig upptäcka nya spelmekaniker. För att få tillgång till det nya innehållet kan du antingen köpa det separat eller skaffa ett Immortals Fenyx Rysing Season Pass; vilket också kommer innehålla ytterligare två DLC:s som kommer att finnas tillgängliga i framtiden.

 

 

De andra DLC:erna kommer att ha andra karaktärer som huvudpersoner. Inspirerad av kinesisk mytologi kommer Myths of the Eastern Realms att sätta dig i skorna hos Yu, den enda människan som inte har förvandlats till lera efter ett krig mellan himmel och jord. Den tredje DLC:n för Immortals Fenyx Rising är The Lost Gods och den kommer att fokusera igen på grekisk mytologi men den här gången måste vi hjälpa en ny hjälte som heter Ash att hitta några gudar som har försvunnit.

  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Ubisoft
  • Utvecklare : Ubisoft Quebec
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 juovlamánnu 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev