Immortals Fenyx Rising tar oss österut i den nya expansionen

Immortals Fenyx Rising tar oss österut i den nya expansionen
2021 njuk 26 18:34

Vi har blivit vana vid att styra Fenyx efter att han kämpade mot Typhoon's hantlangare i hans äventyr där han räddade den grekiska panteonen. I den första DLC:n till Immortals Fenyx Rising så fick vi gå igenom de grekiska gudarnas prövningar, men Ubisoft har beslutat att helt byta plats och huvudpersonen i spelet för den andra expansionen. Myths of the Eastern Realm hämtar inspiration från kinesisk mytologi och ger oss en ny historia med en helt ny rollkaraktär. Den finns redan tillgänglig till Xbox Series X / S, Xbox One, PS5, PS4, Switch och PC.

Myths of the Eastern Realm följer berättelsen om Yu, en ny hjälte som måste återställa balansen i landet Peng Lai i efterdyningarna av ett blodigt himmelskt krig. Med hjälp av Nuwa, den kinesiska skapelsegudinnan, kommer han att fara genom exotiska länder, försöka lösa pussel och slåss mot otaliga fiender. Yu kommer att ha ett svärd, en yxa och en båge till sitt förfogande i strid, och han kan utföra en mängd olika kampsportrörelser för att besegra sina fiender. Du kan se honom i aktion i Myths of the Eastern Realms releasetrailer.

 

 

 

Den nya expansionen kommer att följas av ytterligare en till som kommer att bli tillgänglig under de kommande månaderna. Alla tre Immortals Fenyx Rising expansionerna ingår i ett säsongskort men du kan också köpa dem separat. Om gillar saker som att kämpar tillsammans med gudar mot onda varelser och att följa resan från att vara vem som helst till att bli en hjälte så är Immortals Fenyx Rising en fantastisk upplevelse med sin kombination av action, plattform och pussel. Du kan prova innan du köper det eftersom det finns en gratis demo tillgänglig som låter dig spela genom ett av uppdragen i basspelet. Som vanligt kan du hitta Immortals Fenyx Rising till bästa pris på vår jämförelsetjänst när som helst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev