Har bilder på Battlefield 6 läckts?

Har bilder på Battlefield 6 läckts?

Nyheterna om efterföljaren till Battlefield V har varit ganska få och det finns inte mycket information om Battlefield 6 än så länge, men sen början av året verkar saker ha börjat röra på sig. Andrew Wilson, vd för Electronic Arts, bekräftade för inte så länge sedan att Battlefield 6 skulle avslöjas under våren och att utvecklingsteamet till och med låg före sina deadlines, vilket är långt ifrån den rådande trenden. Spelet ska enligt planerna släppas i slutet av 2021.


Sedan dess har fans av serien längtat efter att få veta mer om Battlefield 6, men ingen video eller någon form av bildmaterial från spelet har ännu publicerats, åtminstone inte av officiella kanaler. Men det verkar som om Electronic Arts tillkännagivande om en nära förestående reveal av Battlefield 6 för tio dagar sedan har varit tillräckligt för att få fart på ryktena, och idag har vi fått en potentiell läcka i våra händer. Det verkar nämligen som om bilder från spelet har läckt ut på internet. Det är två bilder av låg kvalitet som ser ut att vara tagna direkt ur en trailer.

 


Bilderna har publicerats under helgen och de splittrar nu fans av Battlefield-serien i en debatt om deras sanningshalt. Tom Henderson, en influencer som verkar stå fallet nära, har hävdat att de är sanna, men alla är inte övertygade. De verkar stämma överens med vad som tidigare ryktats, nämligen att Battlefield 6 skulle skildra ett totalt krig i en relativt nära framtid, runt 2030-talet.

Inget av detta har bekräftats, så det är bäst att ta denna information med en nypa salt. Vi bör få reda på sanningen snart nog, eftersom avslöjandet av Battlefield 6 avslöjandet är nära förestående, ryktet säger att det till och med kan komma att ske den här veckan.

96kr.
BF 2042
BF 2042
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev