Det nya Battlefield spelet kommer avslöjas nästa månad

Det nya Battlefield spelet kommer avslöjas nästa månad

Det har varit mycket spekulationer och rykten om nästa del iBattlefield-serien under de senaste veckorna, men DICE har inte avslöjat mycket om spelet. För inte alltför länge sedan specificerade de att det skulle innehålla massiva strider som kommer att involvera fler spelare än någonsin, men inget riktigt gediget om miljön eller nya spelmekaniker har sagts hittills. Vi visste redan att Battlefield kommer avslöjas snart och fansen väntar ivrigt på att få veta mer om det. DICE bekräftade igår att avslöjandet kommer att äga rum i juni genom ett något kryptiskt Tweet på det officiella kontot för Battlefield.

 

 

Lyriken i tweetet pekar på ett Battlefield-avslöjande nästa månad, även om det är ett ganska märkligt sätt att sätta stopp för spekulationerna om avslöjandet. tillkännagivandet föregicks av en läcka av vad som verkar vara ett par bilder av Battlefield spelet i förra veckan, och även om det egentligen inte tillför någon ny information om Battlefield så ger det spelarna en uppfattning om vad de kan förvänta sig. Med årets E3 runt hörnet vet vi inte om det blir det scenariot som används för att utannonsera spelet eller om EA väljer att göra det i ett eget event. Hur som helst kommer Battlefield garanterat att få mycket uppmärksamhet eftersom det är en av de mest populära FPS serierna. Det är också möjligt att vi får ytterligare information om Battlefield innan det officiella offentliggörandet, även om det kommer i form av fler läckor.

 

 

Trots alla dessa tillkännagivanden och avslöjandet måste vi fortfarande vänta ett tag tills det nya Battlefield släpps. Så vi lär har vi gott om tid att njuta av Battlefield 5, som du kan hitta till bästa pris på vår jämförelsetjänst om du inte redan äger spelet.

96kr.
BF 2042
BF 2042
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev