Biomutant har fått ett releasedatum

Biomutant har fått ett releasedatum

Det har gått fyra år sedan vi kunde se en konstig varelse som kämpar mot ett enormt monster i en fantastisk trailer. THQ Nordic publicerade den första titten på Biomutant sommaren 2017 och sedan dess har vi haft möjlighet att titta på fler gameplay video för att upptäcka fler saker om den kommande lanseringen som har beskrivits som en "post-apokalyptisk kung-fu fabel".

Även om det finns många detaljer kvar att upptäcka om spelet så vet vi redan att Biomutant är ett episkt äventyr som tar oss med på en resa genom en värld som härjats av en mystisk sjukdom. För att rädda världen så måste vi förena de olika stammarna spridda över landet och hitta ett sätt att återställa livets träd. Huvudpersonen i spelet är en gnagarliknande varelse som kan mutera för att anpassa sin kropp till olika situationer och slåss med en mänd olika vapen och flashiga kampsporter. Biomutant kommer ge dig en enorm öppen värld att utforska och det kommer att ha ett system för att skapa utrustning som ger dig total frihet när du bestämmer vilken typ av equipment du ska använda i ditt äventyr.

 

 

I en tidigare artikel förväntade vi oss att spelet förmodligen skulle komma mycket snart och där hade vi inte fel. THQ Nordic har äntligen avslöjat att Biomutant kommer att släppas till PC, PlayStation 4 och Xbox One den 25 maj 2021. Vi kan också förvänta oss att mycket mer information om spelet under veckorna före lanseringen så det är troligt att vi kommer att kunna titta på fler videor som beskriver andra aspekter av spelet och kanske lite mer om storyn.


Som alltid så kan du hitta det bästa priset för Biomutant genom att besöka vår jämföringstjänst.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev