Call of Duty: Warzone ökar maximalt antal spelare till 200

Call of Duty: Warzone ökar maximalt antal spelare till 200

Call of Duty: Modern Warfare fungerar ganska väl, särskilt efter släppet av deras gratis-att-spela battle royale-version, Call of Duty Warzone. Den enorma tillströmningen av spelare som Warzone har gett till spelet har även påverkat Modern Warfare som har sett ett ökat antal spelare som är intresserade i andra typer av flerspelarlägen som finns tillgängliga som ett resultat av deras upplevelse i Warzone. Activision har släppt uppdateringar till båda spelen, och den senaste som redan bör ha implementerats introducerar ett nytt spelläge för Call of Duty: Warzone som ökar antalet spelare i en match, och tillåter upp till 200 spelare att kämpa för överlevnad på en Verdansk-karta. Självklart kräver implementeringen av denna patch en ganska mastig nedladdning.

Halvtidsuppdateringen för Call of Duty: Modern Warfare och Call of Duty: Warzone adderar även en serie skinn och kosmetiska packs för att skräddarsy din karaktär som du nu kan köpa i spelet, och ett nytt semi-automatiskt prickskyttegevär, Rytec AMR. Uppdateringen ger även ett par flerspelar-tillägg som endast kommer att finnas tillgängliga för de som äger Modern Warfare. Chesire Park är en ny karta som kommer att ta spelarna till en park i centrala London där de kommer att inta positioner i byggnader kring det centrala torget. Team Defender är ett nytt läge för Call of Duty: Modern Warfare som adderar en ny twist till den klassiska "Erövra flaggan"-formulan. Det finns endast en flagga och båda lagen kämpar om den, och tjänar poäng ju längre man behåller den.

 

 

Om du är ute efter en spännande Battle Royale-upplevelse bör du ge Call of Duty: Warzone en chans och om du gillar det och vill förhöja din upplevelse, särskilt när det kommer till flerspelarlägena, så är Call of Duty: Modern Warfare det perfekta spelet för dig. Kom ihåg att Warzone är helt gratis att spela och att du kan hitta Modern Warfare till bäta pris i vårt jämförelseverktyg när som helst.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Step into the time-bending world of Stargate: Timekeepers, where strategy and mystery converge in epic battles. Ready for the temporal mission? The gates beckon.
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev