Crysis Remastered blir försenat på grund av reaktionerna på deras läckta video

Crysis Remastered blir försenat på grund av reaktionerna på deras läckta video

För några dagar sedan gjorde Microsoft Store det igen och läckte information om ytterligare ett spel innan utvecklarna gjort en annonsering om det. Crytek hade planerat att avslöja den första videon som visar bilder från Crysis Remasted igår men det verkar som att läckan och reaktionerna på det har orsakat en plötslig förändring i företagets planer. Istället för videon har Crytek publicerat ett uttalande på sitt officiella Twitter-konto för spelet där de berättar att den negativa feedbacken som orsakats av den läckta videon är mer än en tillräcklig anledning till att försena både lanseringen av spelet och det officiella avslöjandet av videon.

 

Inte endast videon har gjort fansen besvikna av serien för det ser ut som en rak omarbetning av originalet Crysis, utan även funktionerna som visas och grafiken har misslyckats med att möta förväntningarna hos de som har väntat på ett nytt Crysis under en så lång tid. Även om reaktionerna från utvecklarna är logiska ifall de vill att deras kommande spel ska bli en succé så känns allt detta som en soppa och det händer knappt tre veckor innan det tidigare planerade lanseringsdatumet den 23e juli 2020.

 

 

Även om den försenade lanseringen av spelet för ett par veckor sedan inte verkar uppfylla fansens önskan om att se ett helt nytt Crysis så hoppas vi att de kommer att polera några av spelets funktioner tillräckligt.  Crysis Remastered följer i sin föregångares fotspår och får oss att undra ifall vår GPU kan köra det som ett sätt att mäta förmåga, troligtvis under de kommande tio åren i alla fall. Crysis Remastered kommer att finnas tillgängligt på Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC, och Xbox One vid lansering. Inget om en version till nästa generationens konsoler har ännu avlöjats.

  • Officiell webbplats : Crysis Remastered
  • Kategorier : Action , First-Person Shooter
  • Utgivare : Crytek
  • Utvecklare : Crytek
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 čakčamánnu 17
  •     Switch : 2020 suoidnemánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev