Crysis Remastered Trilogy kommer lanseras i höst

Crysis Remastered Trilogy kommer lanseras i höst

Vi pratade om det för ungefär en vecka sedan, Crytek postade ett meddelande på Crysis-konto på Twitter som pekade på att det kommer komma en remasterad version av Crysis 2. När det kom från spelutvecklaren var det ganska tydligt att vi hade rätt om att vi skulle få se tillkännagivandet av spelet förr än senare, men det verkar som om Crytek har mer i beredskap för oss än bara remasteringen av uppföljaren. Crysis Remastered Trilogy har nu tillkännagivits, och som namnet antyder kommer det att innehålla de nya och moderna versionerna av alla delar i serien.

 

 

Crysis Remastered finns redan tillgängligt och den nya version av en av de mest populära FPS-serierna har lyckats leverera det som förväntades av den. Kvalitetsnivån på grafiken är fantastisk och den kan pressa kapaciteten hos vilken GPU som helst till det yttersta. Även om remastern främst innehåller  singleplayerkampanjen är det fortfarande en av de bästa upplevelserna när det gäller grafik på alla plattformar, särskilt om du äger en riktig speldator och du vill pressa ut varje droppe juice ur din hårdvara. Enligt Crytek förväntas de andra två spelen i den nya trilogin ha samma kvalitetsnivå när det gäller grafik:

 

"Vi är glada att kunna meddela att dessa ikoniska Crysis-spel återkommer i ett paket, remasterade för en ny generation av hårdvara. Varje spel är förbättrat för att se och spela vackert på dagens plattformar, vilket ger den bästa Crysis-upplevelsen för både nykomlingar till vår klassiska franchise och erfarna spelare som vill återuppleva äventyret."

 

Släppet av Crysis Remastered Trilogy är planerat till hösten, och det kommer att finnas tillgängligt till PC samt till konsolerna PlayStation, Xbox och Nintendo Switch. Om du inte är intresserad av hela paketet kommer varje spel att finnas tillgängligt separat. Självklart är Crysis Remastered redan ute och du kan hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst. Det är fortfarande oklart om Crysis 2 Remastered och Crysis 3 Remastered kommer att släppas före Crysis Remastered Trilogy.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev