Crysis 2 kan få en remaster-version

Crysis 2 kan få en remaster-version
NEWS2021 mies 24 23:25

Det har tagit Crytek ganska lång tid att släppa Crysis Remastered, men de har lyckats uppfylla förväntningarna hos fansen av serien. Den nya versionen av det klassiska förstapersonsskjutspelet har en otrolig grafik som kan pressa gränsen för kapaciteten hos alla GFX-kort på marknaden. Det gamla Crysis har använts som standard för att testa de flesta grafikprocessorer som släppts de senaste åren och Crysis Remastered följer i samma fotspår som sin föregångare. Eftersom det är en remaster av originalet lägger spelet inte till mycket i fråga om spelupplägg, men den fantastiska grafiken är skäl nog att ge det ett försök.

Crysis Remastered har fått ett positivt mottagande och även om spelet inte har sålt ett enormt antal kopior har det varit tillräckligt framgångsrikt för att få Crytek att fundera på att göra en remastered version av Crysis 2. Det är i alla fall vad ett nytt tweet som publicerades på spelets officiella konto indikerar.

 

 

De flesta fans av serien borde känna igen meningen "They used to call me Prophet." otvetydigt hänvisar till Crysis 2-karaktären Major Laurence "Prophet" Barnes. Därför verkar det som om Crytek arbetar på remastern av Crysis 2, och vi bör få fler nyheter i frågan mycket snart. Crysis Remastered finns tillgängligt till PC och konsoler för PlayStation, Xbox och Nintendo Switch. Det är ganska troligt att den nya remastern kommer att finnas tillgänglig på samma maskiner när den är klar.

 

 

Om du inte har provat något Crysis-spel rekommenderar vi starkt att du besöker vår jämförelsetjänst för att hitta Crysis Remastered till bästa pris. Spelet levererar en fantastisk skjutupplevelse i första person där du använder avancerad teknik i form av "nanodräkter" som förbättrar din karaktärs förmågor. Oavsett om du väljer att spela med stealth eller att går in för att skjuta dig igenom Crysis Remastered så är spelupplevelsen fantastisk.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev