Cyberpunk 2077 Multiplayer kan bli rätt annorlunda mot vad vi först trodde

Cyberpunk 2077 Multiplayer kan bli rätt annorlunda mot vad vi först trodde

CD Project Red har inte haft det lätt de senaste månaderna med alla problem som orsakades av lanseringen av Cyberpunk 2077. Även om det är ett fantastiskt spel, lider det av prestandaproblem och är långt ifrån vad många spelare förväntade sig, särskilt för de som spelar spelet på PlayStation 4 och Xbox One. Utvecklaren har fokuserat på att fixa alla buggar och problem och det har påverkat deras ursprungliga planer för spelet efter lanseringen. Trots att saker och ting är bra mycket bättre nu efter flera korrigeringar och uppdateringar kommer CD Project Red fortfarande att behöva bestrida en del stämningansökningar i domstol men det enda de kan göra nu är att fortsätta förbättra Cyberpunk 2077 på alla plattformar och behålla lägga till funktioner som planerat.

 

 

En av funktionerna i Cyberpunk 2077 som har väckt fansens intresse är multiplayer-läget. Enligt CD Projekt Reds VD Adam Kiciński var det meningen att det skulle vara en slags fristående produkt men det kanske inte blir fallet.

 

"Tidigare antydde vi att vårt nästa AAA-spel skulle vara ett multiplayer Cyberpunk-spel, men vi har beslutat att ompröva denna plan. Med tanke på vårt nya, mer systematiska och agila tillvägagångssätt, kommer vi, istället för att först och främst fokusera på en stor onlineupplevelse eller ett spel, fokusera på att ta in online i alla våra spelserier. Vi bygger en onlineteknik som smidigt kan integreras i utvecklingen av våra framtida spel. "

Kiciński avslöjade också att GOG Galaxy, CD Projekt Reds store launcher, kommer ha en framträdande roll i allt detta, så vi kan förvänta oss att några förändringar av plattformen i framtiden. Ingenting har specificerats om vilken typ av funktioner Cyberpunk 2077 multiplayer kommer att inkludera, men vi hoppas att allt är ordentligt spikat innan de bestämmer sig för att släppa det. CD Projekt Red har överlevt alla problem som efter releasen av Cyberpunk 2077 hittills, men om de sabbar en ny lansering kommer de förmodligen ha det ännu svårare i framtiden.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev