Death Stranding lanserades igår till PC

Death Stranding lanserades igår till PC

Hideo Kojima anses vara ett geni och en av de viktigaste spelutvecklarna, åtminstone av rätt så många. Den japanska kreatören har arbetat med många spel men hans rykte bygger främst på Metal Gear-serien. Relevansen av hans tidigare verk kombinerat med en mycket hemlig marknadsföringskampanj som aldrig riktigt förklarade vad Death Stranding handlade om fick mycket förväntningar runt hans senaste spel, vilket gjorde det till ett mycket efterlängtat spel när det släpptes till PlayStation 4 i november 2019. Death Stranding har fått massor av positiv kritik sedan dess, men dess unika koncept har inte tillfredsställt alla spelare och det har även marknadsförts som en "gående simulator" eller "leveranstjänstsimulator" av en del som inte gillar spelet.

Death Stranding blev tillgängligt för PC igår och det återstår att se om plattformens kraftfulla kapacitet när det kommer till grafik kommer att vara tillräckligt för att göra det till en succé igen. Oavsett så har 505 Games publicerat en häpnadsväckande lanseringstrailer som ger oss detaljerade bilder från PC.

 

 

Det är upp till dig att bestämma om Death Stranding är ett spel för dig eller inte. Till skillnad mot vad som hände när det släpptes till PlayStation 4 så finns det mer än tillräckligt med information tillgänglig så att du kan bilda dig en åsikt om spelet. Vi är säkra på att den mesta kritiken som det får kommer från folk som förväntar sig något mer likt Metal Gear Solid, men Death Stranding erbjuder en helt ny upplevelse, med en mycket stark historia som sätter fokus på vikten av små saker och personliga relationer i en dystopisk och konstig värld där de flesta lever isolerade.

Om du bestämmer dig för att ge Death Stranding en chans, så kan du hitta det till bästa pris för alla plattformar i vårt prisjämförelseverktyg.

 

 

  • Officiell webbplats : Death Stranding
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : 505 games
  • Utvecklare : Kojima Productions
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 suoidnemánnu 14
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev