Det finns en ny klass i World War Z

Det finns en ny klass i World War Z

World War Z klarar sig ganska bra trots att det är ett spel i en genre som har blivit rätt så populär på sistone. Att döda zombies har alltid varit en av favorithobbyerna bland TV-spelare, skjutspelet i tredjepersonsläge från Sabe Interactive har inte endast lyckats med att fångat filmens innersta väsen som det baseras på, utan det levererar även en bra dos med spännande action och intressant spelmekanik som har gjort World War Z till en hit.

För att göra saker ännu bättre, så får World War Z nu en ny klass och även cross-play-stöd för alla plattformar. Fram tills nu har cross-play endast funnits tillgängligt för matchparning mellan PC och Xbox One, men den senaste patchen har utökat funktionen till PlayStation 4. Så nu kan du i princip spela World War Z med vem som helst utan att bry dig om vilken plattform de spelar på.

 

 

Gällande den nya klassen, Dronemaster så är det den första klassen som någonsin lagts till i World War Z sedan det släpptes. Denna tech-adepten bär hans personliga drönare som han kan använda för att förbluffa fiender. Det är en skill som är ganska praktisk för att stoppa horder av blodtörstande zätan och ge dig precis tillräckligt med tid för att du ska kunna fly från dem. Allteftersom du går vidare i spelet kommer du att kunna förbättra din drönares attack- och försvarsförmåga.

Den senaste uppdateringen inkluderar även nya vapen som spelare kan hitta på fältet. ACW-20 är en semi-automatisk granatkastare som låter dig spränga grupper med zombies, likt de som Dronemaster kan paralysera.

Om du vill kolla in hela patchnoteringarna kan du hitta dem här, och om du inte har provat World War Z ännu kan du hitta det till bästa pris i vårt prisjämförelseverktyg.

 

 

  • Officiell webbplats : World War Z
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Saber Interactive
  • Utvecklare : Saber Interactive
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2019 cuoŋománnu 16
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev